tag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post3844185377623853851..comments2024-03-27T22:52:35.219+01:00Comments on Kulinarne podróże: O bakłażanie idealnym na ‘nocnej’ ulicy w Chinach. Moje ulubione spaghetti bakłażanowe.nat.http://www.blogger.com/profile/00316364915863619155noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post-68037281750061361432012-05-08T22:07:32.906+02:002012-05-08T22:07:32.906+02:00Bardzo apetyczne. zgadzam się z Karolą :) Bakłażan...Bardzo apetyczne. zgadzam się z Karolą :) Bakłażan pyszny, a spaghetti wygląda niesamowicie. <br />pozdrawiam ja również.deseromania :3https://www.blogger.com/profile/07058155765957262946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post-85646583485680112262011-05-08T12:34:19.757+02:002011-05-08T12:34:19.757+02:00Bakłażana uwielbiam, więc jak zobaczyłam to cudo n...Bakłażana uwielbiam, więc jak zobaczyłam to cudo na zdjęciu to od razu nabrałam smaka na taki pyszny obiad:)Zapisuję i wypróbuję.Pozdrawiam serdecznie:)Karolahttps://www.blogger.com/profile/06376900632879487590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post-77775086563538153612011-04-23T20:37:47.798+02:002011-04-23T20:37:47.798+02:00Pałam nieprzejednaną miłością do bakłażanów. Wspan...Pałam nieprzejednaną miłością do bakłażanów. Wspaniałe danie :)<br /><br />Pozdrawiam!Monicahttps://www.blogger.com/profile/04042003169738544424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post-84881487800245572112011-04-23T20:37:35.511+02:002011-04-23T20:37:35.511+02:00Bakłażan to moje ulubione warzywo - często gości n...Bakłażan to moje ulubione warzywo - często gości na moim stole. <br /><br />Fajny opis chińskich przysmaków. Obejrzałam też zdjęcia z Afryki - bardzo ciekawe.<br /><br />Życzę wesołych, zdrowych, pogodnych i spokojnych świat!Hania-Kasiahttps://www.blogger.com/profile/15767681274144352800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post-25489613923618634932011-04-22T22:54:14.548+02:002011-04-22T22:54:14.548+02:00Cudowne spaghetti i przepiękne zdjęcia! Jestem zac...Cudowne spaghetti i przepiękne zdjęcia! Jestem zachwycona!<br />Pozdrawiam i radosnych świąt życzę:)KUCHARNIA, Anna-Mariahttps://www.blogger.com/profile/17690217249124406683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post-58973343752629766792011-04-22T19:00:17.228+02:002011-04-22T19:00:17.228+02:00bardzo apetyczne zdjęcia. i powiem szczerze, że z ...bardzo apetyczne zdjęcia. i powiem szczerze, że z chęcią spróbowałabym najróżniejszych chińskich przysmaków :)<br />pozdrawiam i życzę Wesołych ŚwiątKaśhttp://bakeandtaste.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post-88575322393247697562011-04-22T10:02:42.497+02:002011-04-22T10:02:42.497+02:00Za rzadko bakłażan gości na moim stole, za rzadko ...Za rzadko bakłażan gości na moim stole, za rzadko ;) Twoje piękne zdjecia i opis bardzo zachęcają...DaisyDukeshttps://www.blogger.com/profile/16906634967160714406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post-25565059819950250012011-04-22T01:26:53.856+02:002011-04-22T01:26:53.856+02:00Ciekawie napisane, ale nie wiem czy bym się skusił...Ciekawie napisane, ale nie wiem czy bym się skusiła na te wszystkie "uroki". Za bardzo orientalne;)<br />A bakłażana lubię, jest właśnie taki elastyczny. <br />Pozdrawiam:)Anonymousnoreply@blogger.com