tag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post4951201131318201538..comments2024-03-27T22:52:35.219+01:00Comments on Kulinarne podróże: FOTOgraficznie. nat.http://www.blogger.com/profile/00316364915863619155noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post-34714436163064075982015-02-16T13:56:50.282+01:002015-02-16T13:56:50.282+01:00Dziękuję! :-)
Spróbuj ugotować brukselkę w wodzie ...Dziękuję! :-)<br />Spróbuj ugotować brukselkę w wodzie z dodatkiem nie tylko soli, ale też cukru (np. 1 łyżeczka soli + 1 łyżeczka cukru). Ja zazwyczaj zamiast gotowania, smażę przekrojone na pół brukselki na patelni z odrobiną masła, aż lekko się zarumienią i zmiękną, ale wciąż pozostają al dente :)<br />Powodzenia! nat.https://www.blogger.com/profile/00316364915863619155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post-41979214257611173922015-02-16T13:44:34.613+01:002015-02-16T13:44:34.613+01:00Prześliczne zdjęcia! Brukselka wygląda niezwykle a...Prześliczne zdjęcia! Brukselka wygląda niezwykle apetycznie :) Masz jakiś sprawdzony sposób, aby po ugotowaniu nie była gorzka? Let's get healthyhttp://dietmap.pl/pl/blogi/let-s-get-healthy-121noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post-10444191117320852102015-02-04T16:32:42.064+01:002015-02-04T16:32:42.064+01:00Cudowne są takie spacery, potrafią natchnąć spokoj...Cudowne są takie spacery, potrafią natchnąć spokojem i optymizmem :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post-165468406036302432015-02-01T18:11:20.573+01:002015-02-01T18:11:20.573+01:00CUUUUUUUUUUUUUDNE foty <3
Serdeczności!!!!CUUUUUUUUUUUUUDNE foty <3<br />Serdeczności!!!!Ela D.https://www.blogger.com/profile/06836360374597682200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1501666729815431336.post-12649771280354020112015-02-01T17:47:06.339+01:002015-02-01T17:47:06.339+01:00Cudo z granatem wygląda obłędnie i już nie mogę do...Cudo z granatem wygląda obłędnie i już nie mogę doczekać się przepisu :) <br />milka1204http://pszczolkowegotowanie.blox.plnoreply@blogger.com