Tavce Gravce :) Pod tą (przyznacie że uroczą :) ) nazwą kryje się nic innego jak łatwe danie z zapiekanej fasoli. Tutaj, pokazuję Wam wersję podstawową, taką, jaką znalazłam na większości oryginalnych bałkańskich przepisów. Jeśli jednak macie ochotę, śmiało dorzućcie kawałek dobrej kiełbasy lub pokrojony w kostkę boczek. Po przepis zapraszam na stronę Electroluxa - klik. Polecam!
Wygląda pysznie :) A przepis?
OdpowiedzUsuńaa jest :) link
UsuńPrzez samo patrzenie na zdjęcia zgłodniałam;) zamieszczasz super przepisy;) bardzo lubię poznawać nowe smaki;)
OdpowiedzUsuńDziękuję Dorko! Ciesze się że przepisy Ci się podobają ;-*
UsuńWygląda trochę jak fasolka;) będę musiała wypróbować, bo fasolkę bardzo lubię, a w wersji zapiekanej jeszcze nie próbowałam;)
OdpowiedzUsuńhihi bo to jest fasolka :) Tylko nie po bretońsku :) Jak lubisz po bretońsku to skosztuj i tą - będzie Ci smakować! :-)
UsuńPolecam i pozdrawiam ciepło!
Nat.
supreme clothing
OdpowiedzUsuńyeezy
birkin bag
jordan shoes
yeezy boost 350
pg 4
supreme clothing
balenciaga shoes
golden goose
birkin bag