Ten pilaf to jeden z moich zimowych faworytów!
Banalnie proste do zrobienia, potrzeba tylko trochę czasu - wołowina musi być naprawdę miękka.
'Gotowane' w ryżu i bulionie CAŁE główki czosnku nadają całości NIESAMOWITY smak, naprawdę, jedna z lepszych jednogarnkowych potraw ever! :)
Po przepis zapraszam na stronę Electroluxa - klik.
Naprawdę polecam!
bardzo fajna zimowa inspiracja!
OdpowiedzUsuńOlu, danie naprawdę jest przepyszne! Pozdrawiam ciepło! :)
UsuńChciałabym zapytać, co z solą, dania nie solimy w ogóle?
OdpowiedzUsuń"Dodać marchewkę i przyprawy - kumin, paprykę, liście laurowe, sól i pieprz. Całość dokładnie wymieszać, zalać gorącą wodą tak, aby minimalnie zakrywała mięso."
UsuńSolimy Aniu, musiałaś przeoczyć ten fragment. Na liście składników także jest sól, specjalnie sprawdziłam :)
Pozdrawiam ciepło!
Nat.
yeezy
OdpowiedzUsuńkyrie 6 shoes
kyrie shoes
yeezy
adidas yeezy
stone island outlet
yeezy boost
jordan shoes
off white nike
jordan shoes
visite site best replica designer website link high replica bags helpful resources louis vuitton replica
OdpowiedzUsuńOur site replica gucci bags content good quality replica bags Check Out Your URL replica louis vuitton
OdpowiedzUsuń