Ten pilaf to jeden z moich zimowych faworytów!
Banalnie proste do zrobienia, potrzeba tylko trochę czasu - wołowina musi być naprawdę miękka.
'Gotowane' w ryżu i bulionie CAŁE główki czosnku nadają całości NIESAMOWITY smak, naprawdę, jedna z lepszych jednogarnkowych potraw ever! :)
Po przepis zapraszam na stronę Electroluxa - klik.
Naprawdę polecam!
bardzo fajna zimowa inspiracja!
OdpowiedzUsuńOlu, danie naprawdę jest przepyszne! Pozdrawiam ciepło! :)
UsuńChciałabym zapytać, co z solą, dania nie solimy w ogóle?
OdpowiedzUsuń"Dodać marchewkę i przyprawy - kumin, paprykę, liście laurowe, sól i pieprz. Całość dokładnie wymieszać, zalać gorącą wodą tak, aby minimalnie zakrywała mięso."
UsuńSolimy Aniu, musiałaś przeoczyć ten fragment. Na liście składników także jest sól, specjalnie sprawdziłam :)
Pozdrawiam ciepło!
Nat.
yeezy
OdpowiedzUsuńkyrie 6 shoes
kyrie shoes
yeezy
adidas yeezy
stone island outlet
yeezy boost
jordan shoes
off white nike
jordan shoes