Jestem otwarta na współpracę w postaci:
- Artykułów sponsorowanych zamieszczanych na blogu, takich jak: recenzje sprzętu AGD, recenzje restauracji; dobrych jakościowo, naturalnych artykułów spożywczych; akcesoriów fotograficznych, książek i czasopism o tematyce kulinarnej lub około kulinarnej; gadgetów kulinarnych.
- Przygotowania autorskich przepisów wraz ze zdjęciami.
- Fotografii kulinarnej na potrzeby firm, restauracji, czasopism, fotorelacji z eventów.
- Sprzedaży zdjęć zamieszczonych na blogu.
- Banneru reklamowego widocznego z prawej strony bloga, pod informacjami z najnowszymi postami; ewentualnie na samym dole strony.
- Uczestnictwa w eventach kulinarnych i innych formach patronatu medialnego.
Wszystkie akcje promocyjne mogą być rozszerzone o Facebooka, Instagram i Pinteresta.
Blog miesięcznie dociera do około 100 tys. odbiorców.
Strona na Facebooku ma około 3,5 tys. fanów. Blog korzysta również z takich mediów społecznościach jak Pinterest i Instagram.
Zainteresowanych proszę o kontakt: natalia.rusinowska@
• • •
Przykłady ostatnich realizacji:
- Sesja zdjęciowa dla 'Prawdziwe Lody' Katowice
- Stała współpraca z Groupon Polska - sesje zdjęciowe dla klientów groupona na terenie Katowic i górnego Śląska.
- Sesja menu dla 'Hotel Spa LASKOWO'
- Sesje zdjęciowe dla 'Lodzio, lody naturalne', Katowice
- Sesja zdjęciowa dla Sakura Sushi Bar, Katowice
- Sesje zdjęciowe dla Restauracji Kameralnej, Pszczyna.
czerwiec 2016'
listopad 2016'
- Sesja zdjęciowa dla Gotie / wyciskarka wolnoobrotowa Evergreen.
- Stała współpraca w magazynem 'Moda na Zdrowie' / rubryka 'kuchnia'
Wybrane sesje dla 'Mody na Zdrowie'
- Sesja zdjęciowa dla 'Prego Pizza', Katowice.
- Współpraca z Electrolux - seria Kulinarne Podróże z Electrolux'em.
- Artykuł i fotografie do magazynu Springplate numer 6 (http://issuu.com/springplate/docs/magazynsp5)
"No to kurki"
- Artykuł i fotografie do magazynu Springplate numer 5 (http://springplate.pl/magazyn/)
"Kiełki. Strukturalnie"
"Bieszczady. Przedwiośnie".
Artykuł i fotografie do magazynu Springplate numer 6 https://issuu.com/springplate/docs/magazynsp5
- Wykonanie oraz sfotografowanie diet na platformę Toker.
- Współpraca z Tripsta.pl. Przygotowanie przepisów oraz fotografii w ramach akcji "Europa od kuchni".
http://blog.tripsta.pl/2014/02/24/kulinarne-podroze-z-imam-bayildi/
http://blog.tripsta.pl/2014/04/10/kulinarna-podroz-po-wloszech-cz-ii/
http://blog.tripsta.pl/2014/04/10/wloskie-cuda-z-dynia/
http://blog.tripsta.pl/2014/05/06/tajemnice-kuchni-greckiej/
http://blog.tripsta.pl/2014/05/15/kulinarne-podroze-cytrynowy-pieczony-kurczak/
http://blog.tripsta.pl/2014/05/26/bouillabaisse-francuska-zupa-rybna/
http://blog.tripsta.pl/2014/06/06/crepes-suzette-ciag-dalszy-podrozy-po-francji/
http://blog.tripsta.pl/2014/06/17/brioche-najlepsze-ze-sniadan/
http://blog.tripsta.pl/2014/07/08/hiszpania-nie-zawsze-goraca/
http://blog.tripsta.pl/2014/07/14/kulinarne-podroze-po-hiszpanii-ciag-dalszy/
http://blog.tripsta.pl/2014/08/02/hiszpania-na-deser-hay-churros/
http://blog.tripsta.pl/2014/08/07/kulinarne-podroze-na-papierze/
http://blog.tripsta.pl/2014/04/10/kulinarna-podroz-po-wloszech-cz-ii/
http://blog.tripsta.pl/2014/04/10/wloskie-cuda-z-dynia/
http://blog.tripsta.pl/2014/05/06/tajemnice-kuchni-greckiej/
http://blog.tripsta.pl/2014/05/15/kulinarne-podroze-cytrynowy-pieczony-kurczak/
http://blog.tripsta.pl/2014/05/26/bouillabaisse-francuska-zupa-rybna/
http://blog.tripsta.pl/2014/06/06/crepes-suzette-ciag-dalszy-podrozy-po-francji/
http://blog.tripsta.pl/2014/06/17/brioche-najlepsze-ze-sniadan/
http://blog.tripsta.pl/2014/07/08/hiszpania-nie-zawsze-goraca/
http://blog.tripsta.pl/2014/07/14/kulinarne-podroze-po-hiszpanii-ciag-dalszy/
http://blog.tripsta.pl/2014/08/02/hiszpania-na-deser-hay-churros/
http://blog.tripsta.pl/2014/08/07/kulinarne-podroze-na-papierze/
- Przygotowanie przepisów oraz fotografii dla sieci sklepów "Piotr i Paweł"
http://atelier.piotripawel.pl/a/300/curry-z-krewetkami
http://atelier.piotripawel.pl/a/328/zupa-bouillabaisse
http://atelier.piotripawel.pl/a/397/najlepszy-krem-z-dyni
http://atelier.piotripawel.pl/a/369/mousaka-grecka-klasyka
http://atelier.piotripawel.pl/a/415/koperty-z-serkiem-waniliowym-i-malinami
http://atelier.piotripawel.pl/a/358/apple-pie-oryginalny-amerykanski-przepis
http://atelier.piotripawel.pl/a/383/gnocchi-z-ricotty-z-maslem-grzybowym
http://atelier.piotripawel.pl/a/328/zupa-bouillabaisse
http://atelier.piotripawel.pl/a/397/najlepszy-krem-z-dyni
http://atelier.piotripawel.pl/a/369/mousaka-grecka-klasyka
http://atelier.piotripawel.pl/a/415/koperty-z-serkiem-waniliowym-i-malinami
http://atelier.piotripawel.pl/a/358/apple-pie-oryginalny-amerykanski-przepis
http://atelier.piotripawel.pl/a/383/gnocchi-z-ricotty-z-maslem-grzybowym
- Food Blogger Fest II, prelegent. Wypowiedź i pokaz slajdów na temat „Jak czerpać inspiracje kulinarne w podróży”.
- Wywiad i przepisy na dania kuchni włoskiej dla Blog.Onet.pl
- ‚Jak spędzają Święta blogerzy’. Wypowiedź, przepis i seria fotografii dla Onet Gotowanie
- ‚Wakacje kulinarne. (Nie) daj się zaskoczyć!’ - wypowiedź i fotografie dla m.kobieta.gazeta.pl
- ‚Kulinarnie - po Norwegii. O Norwegii okiem smakosza i podróżnika’ - artykuł i fotografie dla polska-gotuje.pl
Fajne miejsce, sprawdź również http://www.energiaduchowa.pl/rytualy-egipskie/
OdpowiedzUsuń54 year-old Senior Editor Ferdinande Baines, hailing from Mount Albert enjoys watching movies like Tattooed Life (Irezumi ichidai) and Whittling. Took a trip to Palmeral of Elche and drives a XC60. Przeczytaj caly artykul
OdpowiedzUsuńZ jakiej formy reklamy korzystacie w przypadku Waszych produktów lub firmy? Obecnie ogromną rolę odgrywają media społecznościowe, dlatego warto zadbać, aby były one właściwie rozwijane. Jeżeli jestescie zainteresowani to polecam Wam stronę https://feszyn.com/trendy-w-social-media-w-2021-roku-4-najwazniejsze/ .
OdpowiedzUsuńKapitalna stronka rytualmilosny.co.pl którą bardzo polecam.
OdpowiedzUsuńLadne miejsce.
OdpowiedzUsuń