wtorek, 15 marca 2016

Jaja faszerowane i inne pyszności. Sesja Wielkanocna dla "Mody na Zdrowie" (Eggs and other goodies. Easter session for "Moda na Zdrowie" magazine)




Branża fotografii kulinarnej (jak zresztą każda inna branża)rządzi się swoimi prawami :) 
Zazwyczaj, kiedy ukazuje się magazyn z moją sesją, myślę sobie 'ojej, przecież robiłam to wieki temu!' :-) 
Wielkanocne jaja, pasztety i inne cuda na kiju robiłam pod koniec stycznia, wtedy też miałam pierwsze 'wielkanocne' śniadanie ;-) no bo przecież po sesji wszystko jest, z niemałym zapałem, konsumowane... 


Tak. :) 
Kochani, proszę moje propozycje na Wielkanocy stół dla Mody na Zdrowie. Jest zdrowo i bez pszenicy. Szczególnie polecam jaja z łososiem i pasztet - nie mogłam się nim najeść! 
A majo - który robi się dosłownie w minut dwie - robię regularnie. Jest przepyszny!  A jajko (tudzież dwa) i olej chyba zawsze znajdziecie w domu ;) 


Magazyn do dostania w wybranych aptekach. Polecam! 










6 komentarzy:

  1. Super to wszystko wygląda! Święta tuż tuż ;) Wszystkiego dobrego!

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale smakowitości! Super inspiracje na święta:-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wyglądają świetnie! Przyrządzone przez profesjonalistkę :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Najbardziej lubię jajka faszerowane wędzonym łososiem norweskim :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Na zdjęciach wszystko smakowicie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Chyba będę musiał wypróbować ten przepis na pasztet z cukinii :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję Wam za odwiedziny i feedback w postaci komentarzy :) Pozdrawiam i zapraszam ponownie!