Kulinarne podróże Electrolux'a trwają.
A dziś, jako że to ostatni przed Świętami weekend, pozostajemy we wiodącym temacie :)
B a r s z c z . Ten wigilijny uwielbiam najbardziej. Mocno buraczany, pachnący grzybami, lekko kwaśny.
Koniecznie napakowany grzybowymi uszkami! :)
I zawsze zjadłabym go o wiele, wiele więcej... a tu trzeba zostawić 'miejsce' na inne smakołyki.
Po przepis na barszcz zapraszam na stronę Electroluxa - klik.
Piękny kolor. :)
OdpowiedzUsuńAleż piękne zdjęcia! I jak tu się zmieniło.
OdpowiedzUsuńPozdrowionka :)
Dziękuję Kochana! ;* No, pozmieniałam trochę po długich bojach z html'em... ale udało się odświeżyć i mam nadzieję że dobrze to wszystko wygląda :)
UsuńBuziaki!
Idealny przepis na zbliżające się dni :) Dzięki, na pewno wykorzystam!
OdpowiedzUsuńSerdeczne życzenia radosnych Świąt
OdpowiedzUsuńw cieple rodziny, pięknie pachnącej choinki,
zdrowia i energii na co dzień oraz uśmiechu
i życzliwości na każdy dzień Nowego Roku.