piątek, 21 października 2016

Kukurydza & kurczak. Podudzia z kurczaka pieczone z czosnkiem i kolbą kukurydzy. (Chicken & corn. Roasted chicken legs with garlic and corncobs)





Dla zwolenników prostoty i nieskomplikowanych rozwiązań. 
Sezonowo. 
Kolba kukurydzy, czosnek, klasyczny kurczak, szczypta papryki. 
Wystarczy wstawić do piekarnika i uzbroić się w cierpliwość - reszta zrobi się sama! 
Idealne danie na długie jesienne wieczory.

Danie przygotowałam dla portalu Hello Zdrowie! - klik.  Tam też zajrzyjcie po przepis! <3 

Bardzo polecam! 



7 komentarzy:

  1. Ale cudne wyglądają *O*
    http://chrupacz-poranny.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  2. Muszę spróbować. W sumie jeszcze nigdy nie piekłam kukurydzy, tylko gotowałam :D Popcorn się nie liczy.

    OdpowiedzUsuń
  3. link nie działa.
    poza tym piękne zdjęcia <3

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. O! Nie wiem co się stało, ale już naprawiłam - wszystko powinno działać :D
      Dziękuję! <3

      Usuń

Dziękuję Wam za odwiedziny i feedback w postaci komentarzy :) Pozdrawiam i zapraszam ponownie!