niedziela, 28 grudnia 2014

Omm Ali. Egipski bread pudding. Kulinarne Podróże Electrolux.




Kochani, jeśli jeszcze nigdy nie eksperymentowaliście z ciastem filo - naprawdę polecam ten przepis! 
Deser jest bardzo łatwy w wykonaniu, naprawdę, nie ma co tu zepsuć. 
I zarazem jest kwintesencją o r i e n t a l n e g o deseru. Ja się zakochałam, jest fantastyczny! 

Tuż po upieczeniu miękki, raczej do nakładania łyżką. Wychłodzony tężeje i pozwala pokroić się w ładne, eleganckie kawałki :) 

Po przepis zapraszam do Kulinarnych Podróży Electroluxa - klik

Naprawdę polecam - jako orientalną odskocznię od makowców i serników. 




1 komentarz:

  1. Now, we talking about new day, as if you begin to walk on the streets of India, early the morning, we can find chai walas on every street corner, also sometimes in the small booth with a roof.most of the people in india prefer to have black tea in morning. I want you to know that you can here many people the black tea benefits in hindi ie,in national laungage. sometimes with we can get the the chai in a pot & a tiny fire.

    As tea/chai plantations started in India as early as first decade of 19th century. But from long time then, tea/chai has grown to become as an integral part of Indian culture, & the traditions have emerged as around the beloved Indian chai. There is not a single occasion in our country which will be complete without a cup of tea/chai.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję Wam za odwiedziny i feedback w postaci komentarzy :) Pozdrawiam i zapraszam ponownie!