piątek, 5 czerwca 2015

Egzotyczne szaszłyki. Barbados. Kulinarne Podróże Electrolux!




Dziś mam dla Was egzotyczną inspirację, w sam raz na sezon grillowy. 
S z a s z ł y k i. Nie byle jakie, bo przepis pochodzi z Barbadosu :)

Co więcej, są naprawdę łatwe do zrobienia. 
Blendujmey wszystkie przyprawy, i w tak uzyskanej paście marynujemy kawałki mięsa. Potem wystarczy już ponadziewać na patyczki i gotowe! 

Polecam! 
Przepis znajdziecie na stronie Electrolu'a - kilk




3 komentarze:

  1. Sprawdziłam przepis i.. te szaszłyki muszą być przepyszne! Są tam same moje ulubione składniki, już się nie mogę doczekać jak je przygotuję ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Naprawdę są przepyszne! Zrób koniecznie, szczególnie jeśli lubisz użyte do ich przygotowania składniki :D
      Pozdrawiam ciepło!

      Usuń
  2. Wyglądają cudownie, na pewno wypróbuję, akurat na sezon grillowy:)

    Zapraszam do siebie na Brownie z kaszy jaglanej!
    www.paczekwkuchni.blogspot.com

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję Wam za odwiedziny i feedback w postaci komentarzy :) Pozdrawiam i zapraszam ponownie!