poniedziałek, 20 kwietnia 2015

Tavce Gravce. Kuchnia Macedońska. Kulinarne Podróże Electrolux!




Tavce Gravce :) 
Pod tą (przyznacie że uroczą :) ) nazwą kryje się nic innego jak łatwe danie z zapiekanej fasoli. 
Tutaj, pokazuję Wam wersję podstawową, taką, jaką znalazłam na większości oryginalnych bałkańskich przepisów. Jeśli jednak macie ochotę, śmiało dorzućcie kawałek dobrej kiełbasy lub pokrojony w kostkę boczek. 

Po przepis zapraszam na stronę Electroluxa - klik

Polecam! 





6 komentarzy:

  1. Przez samo patrzenie na zdjęcia zgłodniałam;) zamieszczasz super przepisy;) bardzo lubię poznawać nowe smaki;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję Dorko! Ciesze się że przepisy Ci się podobają ;-*

      Usuń
  2. Wygląda trochę jak fasolka;) będę musiała wypróbować, bo fasolkę bardzo lubię, a w wersji zapiekanej jeszcze nie próbowałam;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. hihi bo to jest fasolka :) Tylko nie po bretońsku :) Jak lubisz po bretońsku to skosztuj i tą - będzie Ci smakować! :-)
      Polecam i pozdrawiam ciepło!

      Nat.

      Usuń

Dziękuję Wam za odwiedziny i feedback w postaci komentarzy :) Pozdrawiam i zapraszam ponownie!