Ten pilaf to jeden z moich zimowych faworytów!
Banalnie proste do zrobienia, potrzeba tylko trochę czasu - wołowina musi być naprawdę miękka.
'Gotowane' w ryżu i bulionie CAŁE główki czosnku nadają całości NIESAMOWITY smak, naprawdę, jedna z lepszych jednogarnkowych potraw ever! :)
Po przepis zapraszam na stronę Electroluxa - klik.
Naprawdę polecam!
bardzo fajna zimowa inspiracja!
OdpowiedzUsuńOlu, danie naprawdę jest przepyszne! Pozdrawiam ciepło! :)
UsuńChciałabym zapytać, co z solą, dania nie solimy w ogóle?
OdpowiedzUsuń"Dodać marchewkę i przyprawy - kumin, paprykę, liście laurowe, sól i pieprz. Całość dokładnie wymieszać, zalać gorącą wodą tak, aby minimalnie zakrywała mięso."
UsuńSolimy Aniu, musiałaś przeoczyć ten fragment. Na liście składników także jest sól, specjalnie sprawdziłam :)
Pozdrawiam ciepło!
Nat.
visite site best replica designer website link high replica bags helpful resources louis vuitton replica
OdpowiedzUsuńOur site replica gucci bags content good quality replica bags Check Out Your URL replica louis vuitton
OdpowiedzUsuńo2x88c0y69 n7w30z1q48 t1c63w6q39 j2y71z7m63 t6f78x4j13 b7d97v7r88
OdpowiedzUsuń